2012-12-08, 14:29:23
Siemanko, mam problem z kompem, a więc od razu chce napisac do wszystkich znawców, a żeby odpuścic sobie pisanie typu " zrób format " lub "wyczysc kompa" bo za takie coś będzie soczysty minus. Gdy już to przeczytaliście i jesteście zainteresowani pomocą mojej osobie przejdę do problemu. Otóż gdy chce włączyc kompa ten odmawia posuszeństwa i zaczyna mi piszczec, piszczy bez przerwy dopóki nie wyłącze kompa, resety nic nie dają. Czasami jak mi się odpali po dobrych 20 minutach próbowania wreszcie się włączy i umożliwi mi załatwienie na nim spraw, do czasu aż nie pokaże mi się bluescreen. Potem ta sama bajka jak w modzie na sukces. Jeżeli ktoś wie jak temu zaradzic, co zrobic itd bardzo prosze o pomoc, na pewno sie odwdziecze chociazby plusem.
pozdrawiam i prosze o przeczytanie calego postu 2 razy zeby uniknac nieporozumien. Specyfikacje kompa moge podac jednak dopiero jak znajdzie sie ogarnieta osoba
pozdrawiam i prosze o przeczytanie calego postu 2 razy zeby uniknac nieporozumien. Specyfikacje kompa moge podac jednak dopiero jak znajdzie sie ogarnieta osoba